Outsourcing

System audits

Ospatti understøtter din organisation med interne audits. Vi ser på din virksomheds processer med et nyt sæt øjne, afslører forbedrings muligheder og leverer løsninger til at reducere spild, eliminere risici og forbedre effektiviteten. På trods af at være et positivt værktøj i styrings system værktøjs sættet, kan den interne audit muligvis forårsage spændinger. Vores audits metoder og stil er stress-fri audits med det mål at identificere svagheder og løsninger, før eksterne auditorer ankommer.

Ledelsesgennemgang

Vi leverer en uafhængig og omfattende vurdering for at sikre, at din organisation opfylder krav til kunde, kvalitet, sundhed, sikkerhed og miljø. Vores ultimative mål er at sikre, at ledelses anmeldelses aktiviteten ikke kun fokuserer på krav, men bliver en integreret del af din organisations strategiske værktøj til bæredygtighed og vækst.

Korrigerende handlinger


Godt udførte korrigerende handlinger giver det højeste investerings afkast (ROI) i værktøjs kassen til styrings systemet.

Fejlanalyse:

Vi samarbejder med dit team for at levere robuste løsninger til at eliminere kvalitetsproblemer, for at forbedre ydeevnen, til at tackle organisatoriske udfordringer og for at sikre, at overholdelsen opretholdes. Disciplinerede fejlanalysemetoder, der bestemmer de grundlæggende årsager til problemer til fuldt ud at forhindre gentagelsesproblemer, er essentielle for, at din organisation kan få succes.

Ospatti understøtter også din operation til at udføre fejlfri tilbagekaldelser, afhjælpende handlinger og andre korrektioner, der sikrer kundetilfredshed og loyalitet.


Kontakt os venligst for mere information om de ydelser vi leverer, og hvordan Ospatti kan imødekomme dine specifikke behov.