Specialiseret support

Fremstillings proces audits

Ospatti udfører en uafhængig vurdering af din virksomheds fremstillingsprocesser for at konstatere overholdelse af standarder, retningslinjer specifikationer og procedurer baseret på objektive kriterier.

Layered Process Audit:

Layered Process Audit, også kendt som LPA, er stadigvæk en effektiv og populær kvalitetsanalyse værktøj udviklet til fremstilling af ledelse inden for bilindustrien. Når udnyttet korrekt, vil LPA drive kulturelle forandringer i hele organisationen som vil forbedre kvaliteten, reducere spild og omarbejde, samt reducere kundernes afvisninger.

Layered Process Audit udført af Ospatti er et formaliseret anmeldelses system af fabriks arbejde der fokusere tiden og energien på at sikre, at højrisiko-processer, indretninger og personale indfører minimale variationer til det færdige produkt.

APQP og PPAP:

Proces- og produktudvikling indrammet af Advanced Product Quality Planning (APQP) metoder, der før Product Production Part Approval Process (PPAP) godkendelse.

Ospatti kan planlægge og udføre direkte handlinger som vedrører udvikling, anvendelse og vedligeholdelse af din virksomheds kvalitetskrav til industrielle processer, materialer og produkter i overensstemmelse med APQP metoden:

Dette omfatter udvikling og indledning af standarder og metoder til inspektion, afprøvning og evaluering ved at udnytte viden i tekniske områder såsom kemiske, elektriske eller mekaniske.

Vi formulerer stikprøve procedurer, designer og udvikler formularer og instruktioner til optagelsen, evaluering, og rapportering af data kvalitet og pålidelighed. Desuden kan Ospatti faciliteter Measurement System Analysis (MSA) og etablering af programmer for din virksomhed, som vurderer præcision og nøjagtigheden af produktionsudstyr, tests, målinger og analytisk udstyr.

Ospatti kan samarbejde og vejlede virksomhedens medarbejdere i at lette koordineringen og udførelse af kundens og Produktions Part Approval Process (PPAP) aktiviteter der omfatter følgende:


Kontakt os venligst for mere information om de ydelser vi leverer, og hvordan Ospatti kan imødekomme dine specifikke behov.