QMS-Implementering

For at opsætte din virksomheds Quality Management System til at overholde ISO-standarder, tager vi 5 trin:

Hvad din virksomhed skal gøre:

  • Hvis du fokusere dine ressourcer på dine spidskompetencer. Så sørger vi for dit QMS.
  • Forbedring og sikring af kontinuerlig vækst i din virksomhed.
  • Forbedring af den organisatoriske kommunikation og datastyring.
  • Opfyldning af de lovmæssige krav og opretholdelse af ISO-certificering og dermed din adgang til nye markeder.

Du kan stole på os med dine QMS som du stoler på din revisor til at administrere finansielle rapportering. Alle vores QMS implementeringsprojekter starter med en vurdering af mangler for at fastslå behovene i din virksomhed.

Gap Assesment:

  • Implementering

Hvis du tænker på at forberede et ISO Quality Management System (QMS), hvor skal man starte? En “gap vurdering” vil afgøre, hvad der vil være behov for i din nuværende organisation i overensstemmelse med en ISO QMS standard. En Gap Analysis bruges til at vurdere en organisations omfang, parathed, og dens ressourcer til opbygning af systemet. Det fungerer også som blueprint for at udvikle en projektplan for ISO-implementering.

  • Overholdelse

Formålet med en Gap Analyse af en implementeret QMS er at bestemme sig rede til en specifik QMS standard eller regulering. Gap Analysis kan bruges til at opfylde kravene til interne revisioner. Gap Analysis indeholder forslag til korrigerende handlinger og forbedringsaktiviteter for at forbedre effektiviteten. Compliance Gap Analysis baner vejen for gennemførelse af de ændringer og forbedringer.

  • eQMS

Formålet med en eQMS Gap Analysis er at give en samlet vurdering for at forstå de nuværende systemer og udvikle virksomhedens indledende eQMS User Requirement Specification, afsøge de tilgængelige løsninger på markedet, og anvende analyse, anbefalinger og foreslåede projektplaner.


Interesseret i at lære mere om, hvordan du kan fordel på kort sigt?

Kontakt Ospatti i dag for flere oplysninger, og vi vil gøre vores bedste for at forenkle dit arbejde og støtte dine vækstplaner!