Om os

Ospatti er en organisation der har styrken til at understøtte dine specifikke behov i kvalitets- og overensstemmelses protokoller. Vores netværk og ressourcer har fokus på personligt samarbejde og vores on-site fagfolk er altid klar til at sikre succes for dine projekter.

Vores team af professionelle leverer løsninger – ikke rapporter. Vi er stolte af at definere os selv som praktiske fagfolk der udvikler QMS’s i tæt samarbejde med vores kunder for at sikre, at systemet vi udvikler er tilpasset jeres/dine behov og krav. Ospatti skaber løsninger baseret på værktøjer, viden og adfærd på linje med vores kerneværdier:

Virksemheds historie:

Ospatti blev oprindeligt grundlagt i Massachusetts i 2012, og udførte primært revision og vurderinger af kvalitetsstyringssystemer for luftfartselskaber.

Efter et par år, i juli 2017, blev virksomheden genetableret i Sønderborg. Ospattis formål er at anvende erfaring og viden i QMS hos lokale virksomheder for at øge deres indtægter, reducere omkostninger og forenkle arbejdet. Desuden hjælper vi virksomheder i Sønderjylland med at konkurrere på de internationale markeder ved at bringe struktur og forenkle ISO-certificering processer.

Mød Teamet:

Ospatti Managing Director, Juan Carlos OspinaDirektør:

Juan Carlos Ospina; 20 års erfaring med kvalitetsstyringssystemer, bachelorgrad i Mechanical Engineering og kandidatgrad i Engineering Management fra Portland State University.

Systemudvikler:

Martin Tychsen; Bachelorgrad i computer videnskab fra Erhvervsakademi SydVest.

Junior Procesanalytiker:

Rares Ionut Mocanu; Bachelorgrad i forretningsadministration
fra Syddansk Universitet.

Software Programmer:

René Seebach; Student, bachelorgrad i computer videnskab fra Erhvervsakademi SydVest.

Rådgivende bestyrelse:

1US Netværk og partner:

Angelo Scangas; konsulent, administrerende direktør for Quality Support Group, mere information til rådighed på LinkedIn Angelo Scangas.

2UK Netværk og partner:

Charles Fowler; certificering konsulent & direktør for Charter4 Solutions LTD, mere information til rådighed på LinkedIn Charles Fowler.

3Konsulent:

Victoria Eugenia Ospina; lektor, ph.d. i Systems Engineering, mere information til rådighed på LinkedIn Victoria Eugenia Ospina.